fbpx
Manevesto helpt vrouwelijke ondernemers met het ontwikkelen van een personal branding strategie via social media, PR in de media, samenwerkingen met merken en als spreker op events.

Manevest Your Movement programma

In het Manevesto Your Movement programma helpen we je binnen 90 dagen gratis in de media te komen. Je claimt je expert rol waardoor je de go to person in je branche wordt. Je vergroot je naamsbekendheid door je visie, boodschap en stem te laten horen aan een groter publiek, zodat je de bedrijfsgroei realiseert die je verdient!

Ben je klaar om een movement te creëren en jouw doelen te bereiken door de inzet van jouw eigen social media account, features in de media en PR op andere platformen?

In deze formule komt Eve Tomaszewski’s jaren van expertise samen die zorgde voor een following van 25.000 +.

Ben jij...

..een vrouw met grote ambities? Klaar om jouw positie als rolmodel te claimen, jouw missie uit te dragen en vrouwen te empoweren? Wil jij serieus aan de slag en echt impact maken met jouw personal branding en ambassadeur van je eigen merk worden?

In het MANEVEST YOUR MOVEMENT-programma creëren we een movement rondom jouw persoonlijkheid en/of merk.

Inmiddels werk ik al meer dan 10 jaar voor online en offline media als Grazia, Nike, SuperTrash, ELLE en Hunkemöller op het gebied van copywriting, content creatie, branding, social media management, influencer marketing en mediaproductie voor blogs, video’s en social media. Als redacteur heb ik ook aan de andere kant gezeten en schreef ik een interviewreeks voor Viva. Ook werkte ik als influencer samen met merken als Porsche en Zalando.

Ik help je maar al te graag om deze jaren van expertise in te zetten voor jouw personal brand. We bouwen aan een meaningful story waarin we jouw female voice versterken en die dient als de fundering voor jouw verdere communicatiestrategie die we verspreiden volgens onze eigen formule. Dit is de formule die ik gebruikte voor mijn eigen personal brand en voor mijn female driven brand The Goaldiggers Club waarvoor ik samenwerkte met vrouwelijke rolmodellen als healthrepeneur Rens Kroes, Magioni founder Manon van Essen en Olcay Gulsen.

Door de inzet van mijn eigen socials, features in de media zoals Harper’s Bazaar, de inzet van ambassadors voor het delen van mijn verhaal en mega exposure op andere platformen waarvoor ik werd geïnterviewd en spreker was, bouwde ik aan een following van in totaal 25.000+.

En dat kun jij ook!

Manevesto helpt vrouwelijke ondernemers met het ontwikkelen van een personal branding strategie via social media, PR in de media, samenwerkingen met merken en als spreker op events.

Meaningful Story

Een meaningful story is bedoeld om een waardevol gesprek op gang te brengen dat bemoedigt en waarde toevoegt aan jouw audience. Een heldere boodschap helpt jou om een bold messaging neer te zetten, omdat je precies weet wie je voor jouw verhaal enthousiast wilt maken en wat je daarmee wilt bereiken. Dit is de basis van jouw personal brand waar jij al jouw uitingen op gaat baseren.

Jouw eigen podium pakken

Via jouw eigen kanalen komt jouw personal brand tot uiting met content die tot echte verbinding leidt. Je verspreidt de boodschap die jouw persoonlijkheid als rolmodel versterkt en waarmee jij jezelf krachtig kan positioneren. We bepalen welke kanalen, thema’s, rubrieken en andere content uitingen we in de mediamix gooien om onderscheidend en vernieuwend te zijn, waarde toe te voegen aan een ander, jouw kennis en exepertise te weerspiegelen en een connectie te maken, zodat je een movement te creërt.

Een movement creëren

We zoeken de verbinding met je publiek. Wie zijn ze, wat beweegt ze, welke thema’s spelen er, wat zijn hun interesses? Hoe kan je met jouw verhaal, waarden en kennis bijdragen om je te onderscheiden en een voorbeeld voor hen zijn? We gaan aan de slag met jouw persona, maar ook hoe jouw verhaal deelt en jezelf in de kijker speelt op een manier die zorgt voor meer engagement, impact en vertrouwen. En je leert welke organische groeitechnieken je kan gebruiken om te groeien en te connecten.

PR via andere platformen

We gaan strategisch aan de slag met hoe je PR op andere platformen inzet voor meer naamsbekendheid en het claimen van je expertise. We gaan jouw zichtbaarheid vergroten voor meer bereik, we maken een lijst van media en events geschikt voor het delen van jouw verhaal, we creëren een mediakit die je samen met je pitch naar de media kunt sturen en je leert hoe je de media kunt benaderen, zodat je opvalt als het rolmodel binnen jouw branche.

Wil jij?

Manevesto helpt vrouwelijke ondernemers met het ontwikkelen van een personal branding strategie via social media, PR in de media, samenwerkingen met merken en als spreker op events.

Het programma

Kick-off

In de eerste Zoom call met Eve bespreek je samen met Eve de basis van je personal brand. We bepalen wat je wil uitstralen, we formuleren wat je met jouw kennis en ervaringen kan bijdragen aan jouw persona en creëren jouw meaningful story. Van tevoren vul je een vragenlijst in.

Live dag: jouw content strategie

We hebben aan de basis gewerkt en komen tijdens een LIVE groepsessie in Amsterdam samen om te werken aan jouw content strategie.

De tweede een-op-een sessie

In de tweede persoonlijke Zoom call met Eve bespreek je waar jouw content strategie nog aanscherping nodig heeft, welke copy jouw verhaal versterkt en bespreek je andere topics waar je persoonlijk advies over wil.

Branding shoot

Tijdens de Branding fotoshoot met Lonneke Noordeloos ga je beeld creëren, waarmee je jouw personal brand uitdraagt, jouw zichtbaarheid vergroot en het verhaal op jouw socials en in de media sterk laat overkomen. Fotograaf Lonneke werkt samen met Eve Tomaszewski en andere vrouwelijke rolmodellen als Lienke de Jong van Dear Good Morning. Vooraf heb je een call met Lonneke om te zorgen voor de juiste look & feel.

Live dag: jouw PR strategie

De tweede groepsessie staat helemaal in het teken van jouw PR strategie. Je hebt het doel waarvoor je PR wilt inzetten superscherp, helder welke boodschap jij wilt verspreiden om aandacht te creëren voor jouw verhaal, hoe je jouw naamsbekendheid vergroot en hoe je een autoriteitspositie claimt bij de juiste doelgroep als het rolmodel binnen jouw branche.

De derde een-op-een sessie

Tijdens de derde persoonlijke Zoom call van 60 minuten met Eve nemen we jouw pitch naar de media onder de loep of sparren we over andere vraagstukken waar jij de focus op wil leggen.

Bonus 1

Waar sta je nu? Welke doelen heb je allemaal bereikt en hoe ga je nu verder? Tijdens het programma ga je vooral doen en om dat na het programma vast te houden plannen we een Zoom call om verdere acties te bespreken.

Bonus 2:

Je ontvangt werkboeken, persoonlijke tips, Eve’s frameworks, huiswerkopdrachten en feedback. Kortom een programma waarin je écht aan de slag gaat en stappen maakt.

Bonus 3:

Een persoonlijke cheerleader die je accountable houdt en door persoonlijke blokkades helpt. Je kan onbeperkt whatsappen en mailen met vragen of het delen van onzekerheden die je ervan weerhouden om volop zichtbaar te zijn

Het volgende Manevest Your Movement start in januari 2021. Er zijn maximaal 8 plekken in dit programma. De investering voor het programma is €2499. Per editie worden maximaal acht vrouwelijke ondernemers geselecteerd. En VOL = VOL. Het is alleen de investering waard voor vrouwen die serieus aan de slag willen met hun personal branding en een rolmodel willen zijn voor anderen terwijl zijn hun eigen doelen behalen.

 

Manevesto helpt vrouwelijke ondernemers met het ontwikkelen van een personal branding strategie via social media, PR in de media, samenwerkingen met merken en als spreker op events.

Hoe zou het zijn als...

Zeg eens eerlijk, geloof jij dat jij in het rijtje met vrouwelijke rolmodellen thuishoort?

Ik wel. Jij hebt een verhaal, jij hebt een expertise die je met anderen kan delen. Jij mag zichtbaar zijn. Door zichtbaar te zijn laat je anderen zien dat het voor hen mogelijk is. Ik vind dat iedere vrouw in staat moet zijn om haar stem te laten horen en impact kan maken op haar omgeving. Maar ik ken ook de twijfels en onzekerheden die erbij komen kijken: ‘wat zullen ze van me vinden als ik mezelf uitspreek’ of ‘ik heb nog niet genoeg bereikt om anderen te vertellen over mijn ervaringen.’

Misschien ben je wel bang dat mensen in je omgeving er ‘iets’ van denken als jij op Instagram foto’s en verhalen over jezelf deelt…⁠ Doordat jij zichtbaar bent op je eigen socials, als spreker op event en jouw kennis deelt met features in de media komen er ook nieuwe kansen op jouw pad. Je creëert als ambassadeur van je eigen merk een movement. Een community met fans waar je uit kan putten om nieuwe kansen voor jezelf te creëren zoals: meer engagement, volgers, klanten en omzet.

Kind words

Wil je hier over sparren?

Om er zeker van zijn dat het MANEVEST YOUR FEMALE VOICE programma iets voor je en we wat voor elkaar kunnen betekenen, bied ik je een gratis call aan waarin we bespreken waar je heen wil en ik jou alvast hands-on tips geef.