About Eve

 

Al jaren ben ik bezig met het vraagstuk: hoe kan ik vrouwen inspireren om de beste versie van zichzelf te zijn? Ik geloof dat rolmodellen die hun stem laten horen daarin onmisbaar zijn. Zo interviewde ik ooit de bekende ontwerpster Isabel Marant voor het magazine Marie Claire. Haar woorden: “Als je succesvol wil worden in wat je doet, kun je het beste doen waar je goed in bent, echt van houdt en heel dicht bij jezelf blijven.” zal ik nooit vergeten. 

 

Met Manevesto wil ik krachtige vrouwelijke rolmodellen creëren met een meaningful story

Inmiddels werk ik al meer dan 10 jaar voor online en offline media voor klanten als Grazia, Nike, SuperTrash, ELLE en Hunkemöller op het gebied van copywriting, content creatie, branding, social media management, influencer marketing en media productie voor blogs, video’s en social media.

Mijn female driven bedrijf The Goaldiggers Club is uitgegroeid tot een ijzersterk merk en het Nederlands boegbeeld op het gebied van vrouwelijk ondernemerschap. Via het blog, events, membership, het boek Goaldigger Mindset en samenwerkingen met ambassadors en experts creëerden we een platform voor en door vrouwelijke rolmodellen als Magioni Pizza founder Manon van Essen, happy & healthy lifestyle expert Rens Kroes en geluksexepert Sanny Verhoeven van de blog Sanny Zoekt Geluk. Als founder van The Goaldiggers Club werd ik genomineerd voor de Viva-400 lijst en gevraagd voor talks op de carrièrebeurs.

Ik werkte als influencer samen met merken als Porsche en Zalando en ik scoorde een twee pagina tellend interview in Harper’s Bazaar  als vrouwelijk rolmodel over het onderwerp Sisterhood.

Met al die ervaring in de pocket is het tijd om anderen hierbij te helpen!

Met Manevesto wil ik bijdragen aan meer female empowerment door krachtige vrouwelijke rolmodellen te creëren met een meaningful story die bij een groter publiek een movement teweegbrengen.  Doormiddel van jouw personal branding versterk je het imago van jouw merk met content die tot echte verbinding leidt, bijdraagt aan jouw missie en het succesvol bereiken van jouw doelen. Om jouw boodschap te verspreiden creëren we een Personal Branding strategie voor je eigen socials, pr via media en andere invloedrijke platforms, samenwerkingen met merken en als spreker op events. We verspreiden jouw boodschap op een manier die zorgt voor meer engagement, impact en vertrouwen. Je creëert als ambassadeur van je eigen merk een community met fans waar je uit kan putten om nieuwe kansen voor jezelf te creëren zoals: meer engagement, volgers, klanten en omzet.

 
 

x Eve Tomaszewski

Manevesto helpt vrouwelijke ondernemers met het ontwikkelen van een personal branding strategie via social media, PR in de media, samenwerkingen met merken en als spreker op events.