fbpx

gratis masterclass

5 succesprincipes voor impactvolle media aandacht waardoor jij en je bedrijf groeien

Meld je nu aan voor de masterclass op woensdag 8 sept. om 12:00 uur of dinsdag 14 sept. om 9:00 uur en ontdek de succesprincipes voor impactvolle media-aandacht die zorgt voor meer bereik, naamsbekendheid en de felbegeerde expertstatus binnen je vakgebied. Waardoor je meer klanten, kansen en omzet aantrekt, zonder overwhelmed te raken.

Herken je dit?

Maak de impact die je verdient

Veel ondernemers zijn goed in hun vak, maar er zijn te veel geweldige ondernemers waarvan hun waanzinnige bedrijven niet worden gezien omdat ze niet zichtbaar zijn.

Zonde! Want ik geloof erin dat als er meer vrouwelijke ondernemers gehoord laten zien wat ze kunnen en gehoord worden in de media, ze de de voordelen van de media ervaren en de impact kunnen gaan maken die ze verdienen.

De media helpt jou om serieus impact te maken met je bedrijf, zodat je je targets crusht en je inkomsten verhoogt.

Het is mijn missie dat zoveel mogelijk vrouwelijke ondernemers gezien en gehoord worden, zodat ze de impact kunnen maken die ze verdienen. Daarom stelde ik deze masterclass speciaal voor jou samen met succesprincipes, tips en methodes die jou helpen om publiciteit in de media meteen goed in te zetten en veel voorkomende fouten te voorkomen, zodat jij geen tijd verspilt, niet overwhelmed raakt en sneller je onderneming laat groeien, zodat je je doelen behaalt.

Kan jij niet wachten om keihard te gaan groeien en nieuwe kansen voor je bedrijf te ontdekken? Meld je dan nu aan voor de gratis masterclass!

Waarom je de media strategisch wil inzetten voor je bedrijf

Ik beloof je dat de masterclass je tijd waard is! Na deze masterclass:

Hey ik ben Eve Tomaszewski.

Als founder van Manevesto, publiciteits coach, Kosmos Uitgevers Auteur van mijn boek Goaldigger Mindset en oprichter van mijn vorige bedrijf The Goaldiggers Club, redacteur en spreker empower ik vrouwen al meer dan tien jaar middels een podium in de media. Ik heb mijn kennis opgedaan tijdens 10+ media ervaring als redacteur voor online en offline media als Grazia, ELLE, Cosmopolitan en Hunkemöller, Vanity Fair in New York en voor mezelf toegepast als oprichter van The Goaldiggers Club.

Ik herinner me het moment dat ik werkte als redacteur en mijn eigen bedrijf The Goaldiggers Club begon nog goed. Ik hielp anderen aan een podium in de media en publicaties die bij elkaar tienduizenden euro’s waard waren. Ik gaf anderen die in mijn beleving wel een goed verhaal en genoeg wisten liever het woord. Ik voelde mezelf niet comfortabel in de spotlight omdat die ‘andere’ vrouwen voor mijn gevoel zoveel meer hadden bereikt. Zo hield ik mezelf klein en raakte ik als gepassioneerde ondernemer overwerkt en onderbetaald. Diep van binnen wist ik dat ik mezelf meer moest laten zien en laten horen waar ik voor stond en wat welke kennis ik in mij had, maar het doen van mijn eigen pr ging ik uit de weg. Ik wist dat PR voor anderen werkte, maar ik had alle excuses waarom het niet voor mij zou werken, want bang en geen tijd. Als er iets is dat ik geleerd had als redacteur, dan is het wel dat iedereen een verhaal heeft en in de media kan komen. In een traject met een business coach realiseerde ik me dat ik mezelf totaal wegcijferde. Dat ik de skills die ik voor anderen inzette voor mezelf moest gaan gebruiken en aan mijn eigen zichtbaarheid en pr moest gaan werken.

Ik werd genomineerd voor de Viva400 lijst, schreef een column voor Glamour, verscheen met een twee pagina tellend interview in de Harper’s Bazaar en vergrootte mijn naamsbekendheid middels podcasts, waaronder die van Zarayda Groenhart. Door in de media te komen heb ik mijn following kunnen opbouwen naar 25.000+, werd ik gevraagd voor samenwerkingen met ABN Amro, Porsche en Bumble Bizz en heb ik via The Goaldiggers Club meer dan 1000 klanten geholpen. Maar ik vind het nog leuker om andere vrouwelijke ondernemers te helpen aan publicaties in media als Volkskrant, &C, Algemeen Dagblad, Workjuice, Bedrock, Quote. nu.nl. De meeste van mijn klanten beginnen met het leren hoe ze hun eigen PR kunnen doen. Daarom heb ik deze gratis masterclass voor je gemaakt.

Meld je nu gratis aan en reserveer jouw plek!