fbpx
Manevesto-evetomaszewski

Manevesto Media School

Wil jij een grotere impact maken? Het leven van mensen verrijken door je eigen verhaal en visie met veel meer te delen? De go-to expert worden in jouw branche? Gemakkelijker en meer ideale klanten aantrekken en je inkomsten verhogen?

De Manevesto Media School laat je stap voor stap zien hoe het medialandschap eruit ziet en je succesvol gepubliceerd wordt in de media om je doelgroep beter te bereiken. De media is de sleutel naar iets groters. Door je te profileren in de media stijg je letterlijk boven jezelf en je eigen netwerk uit waardoor meer mensen over jou en je bedrijf te weten komen.

Hoe fijn zou het zijn als je een bewezen succesformule kan kopiëren die zorgde voor publicaties in media als Harper’s Bazaar, Volkskrant, &C, Algemeen Dagblad, Workjuice, Bedrock, Quote. nu.nl en Viva. Put uit mijn ervaring die ik opdeed als ondernemer en oprichter van The Goaldiggers Club en maak gebruik van mijn expertise van meer dan tien jaar in de media redacteur voor mooie titels als Viva, Grazia en Elle.

Schrijf je nu in voor de wachtlijst. Zodra de deuren voor de volgende ronde van de Manevesto Media School weer open gaan hoor jij het als eerste!

Ben jij een vrouwelijke ondernemer
die er klaar voor is om te groeien?

Je bent al super goed bezig op andere vlakken in je business. Je hebt al een website, je doet het goed op je eigen kanalen, je hebt misschien al een eigen blog? Maar er is ZO veel meer impact die je wil maken….

 

Stel je eens voor dat je de voordelen van de media kan ervaren...

Hoe zou het voelen om die droom publicatie binnen te slepen, ‘gezien in’ logo’s op je website te zetten en berichtjes te krijgen van mensen die over je gelezen hebben?

De waarde van je bedrijf stijgt en het brengt je dichter bij je doel. Je helpt meer mensen, je bedrijf groeit, je verdient meer geld. Dan kan je selectiever worden met wie je werkt en ook hogere prijzen vragen voor je diensten. Uiteindelijk zorgt dat voor meer voldoening omdat je meer impact maakt, werkt met ideale klanten en financiële vrijheid ervaart.

En dan heb ik het nog niet eens over alle deuren die de media voor je kan openen, zoals boekendeals, TED talks, columns en meer…

De media geeft je de mogelijkheid om boven je eigen kanalen, netwerk en de concurrentie uit te stijgen omdat niet iedereen toegang heeft tot de media. Daarom heb ik voor jou deze formule ontwikkeld.

Zij gingen je voor:

“Eve snapt mijn missie en de impact die wij maken en komt elke keer met nieuwe verrassende haakjes om weer opnieuw zichtbaar te worden. Het levert heel veel extra exposure en credibility op. Ik kwam met verschillende blogs en interviews in landelijke titels zoals nu.nl, Volkskrant en AD, maar ook publicaties voor Harper’s Bazaar en &C.”

Alex Malone

Oprichter Meetings in The Sun

“Ik had het gevoel dat ik een verhaal wilde vertellen, maar had handvatten en inspiratie nodig om echt aan de slag te gaan. Het verhaal over mijn missie is nu helder. Ik heb nu een duidelijk verhaal, de durf om media te benaderen, mijn eigen verhaal te pitchen en alle tools om dat te doen. Dat leverde me tijdens het programma al een publicatie op in het tijdschrift Viva en de blog vrijemeid.nl, waarmee de investering zich meteen al terug verdiende.”

Steffy Roos du Maine

Eigenaresse JB&LG en Mindful & Miljonair

Wat we behandelen in de Manevesto Media School

1. Positioneer jezelf als de go-to person met je strategische media plan

We gaan aan de slag met je eigen positionering, zodat je de juiste media kan inzetten voor het doel waarmee je in de media wil verschijnen en onder de aandacht komt bij de juiste doelgroep. En we bereiden je voor met de juiste mindset!

2. Je unieke verhaal & talking points waar niemand omheen kan

De schakel tussen jou en de media zijn verhalen. We kijken hoe je jouw verhaal presenteert, zodat je je positioneert als de expert waar je ideale klanten en media naar op zoek zijn. En bepalen daarna je talking points voor de media.

3. Selecteer de juiste media voor je bedrijf

Je krijgt inzicht in welke media er allemaal zijn en we gaan aan de slag met een stappenplan dat je richting geeft bij het selecteren van media die bij jou en je bedrijf passen. 

4. Denk als een editor en pitch voor succes

Je leert hoe je je verhaal aan de media en aan een redacteur overbrengen zodat het opgepikt wordt. Daarbij kijken we naar relevante invalshoeken waarop je kan inhaken.

5. Contact met redacteuren en journalisten

Je weet na deze module hoe een redactie in elkaar zit, wie je moet benaderen en hoe je een perslijst samenstelt met de juiste contacten. Maar ook hoe je een netwerk opbouwt en een gameplan voor follow-ups als je geen reactie krijgt!

6. Mediatraining

Ik geef je tips en technieken voor interviews die wel voor je werken. Je hoeft nooit meer nerveus te worden, omdat je bang bent om iets verkeerds te zeggen. Je leert welke quotes je kan gebruiken en wat je in het voordeel van je bedrijf kan laten werken.

7. Zet je mediapublicaties strategisch in voor je bedrijf

Yes, je staat in de media. En dan? Hoe haal je het meeste uit je media exposure? Hoe laat je een verkapte call to action achter in je publicatie? Je leert het allemaal in deze module.

Inclusief waardevolle bonussen

De complete Manevesto formule
Binnen drie maanden leer je in 7 modules alles wat je moet weten om in de media te komen met de juiste publiciteit. Je krijgt toegang tot een online omgeving met video’s, zodat je in je eigen tijd aan de slag kan en je strategie op je eigen tempo kan maken.

Live Q&A Calls
In de tweewekelijkse groepssessie via Zoom, met net zulke ambitieuze en gedreven ondernemers, behandel ik de vragen in een Q&A. Je kan van tevoren je vragen inzenden als je er niet bij kan zijn en de opname ontvang je na afloop in je inbox.

Exclusieve Tools & Frameworks
Je gaat niet alleen leren, maar ook doen. Je ontvangt Eve’s frameworks, zoals een media lijst. Je krijgt templates die je kan gebruiken om alles stof voor jezelf te implementeren en voorbeeld pitches en scripts die je kan gebruiken.

DIY of VIP, jij kiest!
De Manevesto Media School is volledig zelf online te volgen, of als VIP traject met drie maanden persoonlijke begeleiding door Eve Tomaszewski!

Je bent klaar voor ACTIE, maar voelt ook dit (en dat is ok):

Ik snap dat je als ondernemer alle ballen hoog moet houden en dat het voelt als weer een andere to-do op je lijst die je extra tijd gaat kosten. Maar we weten ook dat het belangrijk is om te kijken naar je lange termijn doelen en niet alleen te focussen op de korte termijn. Je kan je pr uitbesteden, maar tot het punt dat je écht geen tijd meer hebt om het zelf te doen en je budgetten hebt om je voor een langere periode te committen aan een offerte van tienduizenden euro’s kan je met de Manevesto Formule de ins & outs van de media leren en het voor je laten werken.

Succes komt niet zomaar aanwaaien...

Veel ondernemers zijn goed in hun vak, maar er zijn te veel geweldige ondernemers waarvan hun waanzinnige bedrijven niet worden gezien, omdat ze niet zichtbaar genoeg zijn. Zonde, want als er meer vrouwelijke ondernemers laten zien wat ze kunnen en gehoord worden in de media, kunnen ze de de voordelen van de media ervaren en de impact maken die ze verdienen.
 
De eerste jaren van mijn bedrijf The Goaldiggers Club bracht ik hard werkend achter de schermen door verstopt achter de verhalen van anderen en hield ik mezelf klein. Ik leerde veel over het zijn van een gepassioneerde entrepreneur die de wereld een stukje mooier wilde maken, maar financieel niet winstgevend genoeg was. Daardoor moest ik veel van mijn eigen onzekerheden overwinnen.
 
Ik stond met bibberende handen op het podium te wachten tot ik eindelijk de microfoon kon doorgeven aan iemand die voor mij gevoel ‘wel’ een goed verhaal had en ik verschuilde me liever, omdat ik niet goed wist welk verhaal ik zelf moest vertellen.
 

Diep vanbinnen wist ik dat er meer in zat en dat elke minuut die ik nog langer besteedde aan mijn onzekerheden ervoor zorgde dat ik kansen voor mijn bedrijf liet liggen.

Vanaf het moment dat ik mijn verhaal liet horen, mijn expertise begon te ownen en werd opgepikt door de media ging het snel. Ik heb mijn following kunnen opbouwen naar 25.000+ , via The Goaldiggers Club meer dan 1000 klanten geholpen en kreeg na de lancering van Manevesto meteen mijn eerste klanten. Dat gun ik jou ook!

De Manevesto Media School is écht wat voor jou als je...

De Manevesto Media School is NIET geschikt voor jou als je...

Zij gingen je voor:

“Ik wilde me graag meer verdiepen in de mediawereld, hier had ik weinig kennis van en wilde ik meer van leren. Eve’s ervaring in de media trok me aan. Ik heb nu de handvaten om mijzelf, mijn verhaal en mijn bedrijf sterk neer te zetten in de spotlight en ben alert op nieuws en haakjes waar ik op kan inspelen in de media. Het balletje is gaan rollen door het innemen van mijn status. Al tijdens het programma kwam er een drie pagina tellende publicatie op mijn pad in het magazine Mijn Geheim, met een oplage van 52.000.”
Nadieh Cuijten

Hondengedragsdeskundige Van Hakjes tot Poepzakjes

 

“Voordat ik begon, was ik een voor mij veilige weg ingeslagen en praatte ik tegen mijn doelgroep zonder mijzelf te laten zien. Het ging namelijk niet om mij, maar om hun. Hoewel het in mijn werk gaat om de doelgroep, kan de doelgroep pas voor mij kiezen als ze mij leren kennen en vertrouwen. Dankzij Eve heeft mijn verhaal een gezicht gekregen in de media. Het 12-weken programma leverde vrijwel direct twee publicaties op in voor mij relevante mediatitels.”
Gaby Dam

Oprichter Anders dan Verwacht

“Ik heb nu heel helder wat mijn eigen verhaal is en sta er nu helemaal achter. Ook heb ik goede handvatten hoe de media denkt, hoe ik redacteuren kan benaderen en op welke manier. Dat leverde me meteen twee publicaties bij Workjuice, VRIJ magazine van het Noord-Hollands Dagblad en Marie Claire toen ik de media ging benaderen.
Robin Hoogeveen

Founder Iconic Wardrobe

“Ik heb nu standaard documenten en strategieën die de pr van mij en mijn bedrijf veel makkelijker voor me maken. Je leert hoe met je doelgroep te praten en hoe je je kunt opstellen tegenover de media. Tijdens het 12-weken programma heb ik contact gelegd met een aantal journalisten wat leidde tot een publicatie in Classy lifestyle magazine en op NPO radio 3. Ik weet nu hoe ik mijn verhaal kan delen en ik weet hoe ik daarmee interesse wek van de media. Ik beveel het programma aan iedereen die een boodschap heeft die gehoord moet worden en een sprong wil maken met haar bedrijf.”

Iris Blue

Power & potential Coach

Binnen 3 maanden ga jij van...

Naar....

Na Manevesto’s Media School

Klanten in de media

Investering

Betaling ook mogelijk in drie of zes termijnen!

Manevesto Media School (DIY Programma)

  • De Manevesto Media School is een online programma van drie maanden.
  • In totaal 7 modules met 20+ videolessen, templates in Excell voor o.a je medialijst, tracking document voor het benaderen van de media en script voor pitches die publicaties opleverden voor media als nu.nl. Elke module wordt wekelijks vrijgegeven en je leert alles wat je moet weten over het medialandschap, succesvol in de media te komen en je media publicaties in te zetten voor je bedrijf.
  • 3 maanden tweewekelijkse groepsessie via Zoom, waarin al je vragen worden beantwoordt. Je hoeft hier niet live bij te zijn, want je ingezonden vragen worden meegenomen en je ontvangt een opname.
  • Je krijgt een jaar toegang tot de online omgeving van de Manevesto Media School en na afloop zijn er mogelijkheden om dit te verlengen.

FAQ

Of je nu net start met ondernemen en nog niet in de media bent verschenen of al een handvol publicaties op je naam hebt staan? Jij wil een een pro-actieve media pr-strategie die je doorgaans publicaties oplevert die je bedrijf een boost geven. Omdat pr een toevoeging is op jouw eigen kanalen heb je een website waarop je je service verkoopt, je doet het goed op je eigen kanalen en misschien heb je al een eigen blog?

Hou rekening met een gemiddelde van twee tot drie uur per week voor het bekijken van de videolessen in de omgeving, het maken van de opdrachten en het bijwonen van de sessies. Als je actief deelneemt staat er aan het einde van het programma een basis voor een mediastrategie waarmee je tijdens en na het traject aan de slag kan.

Ja, de 7 modules worden meteen vrijgegeven en kun je in je eigen tempo volgen.

De Manevesto Media School krijg je 20+ videolessen en templates, waarmee je succesvol aan de slag kunt. Een tweewekelijkse groepssessie biedt een stok achter de deur en de mogelijkheid om in groepsverband vragen te stellen. Wil je graag sparren en persoonlijke feedback ontvangen van Eve op je opdrachten over hoe je het hebt gedaan en wat je kan verbeteren in de implementatie van je mediastrategie? Dan is het VIP traject de beste optie.

Let op: Voor het VIP traject zijn maar 5 plekken beschikbaar!

Je kan me altijd een DM sturen via @manevesto of mailen op eve@manevesto.nl. Of via het contactformulier op de website een call inplannen. Dan kunnen we samen kijken of het programma bij jou en je bedrijf past in deze fase.

Ben je klaar om de impact te maken
die je verdient?

Laat hieronder jouw gegevens achter en meld je aan voor de wachtlijst van de Manevesto Media School. Jij krijgt dan als allereerste de kans om in te stappen, zodra de startdatum van de volgende ronde bekend is!