fbpx

PR Strategie &
Uitvoering

Wil jij jouw positie als rolmodel claimen bij het grote publiek en jouw zichtbaarheid, marktwaarde en expert status vergroten met features in de media, samenwerkingen met merken of als spreker op toffe events?

Manevesto helpt vrouwelijke ondernemers met het ontwikkelen van een personal branding strategie via social media, PR in de media, samenwerkingen met merken en als spreker op events.

Wil jij….

“Hoe scoor ik net als jij een interview in de Harper’s Bazaar?”

Ik hoor regelmatig “Hoe scoor ik net als jij een interview in de Harper’s Bazaar?” Ik heb er geen copy paste antwoord op, want het gaat om jouw unieke verhaal, missie en doelgroep. En daar liggen als je het mij vraagt juist ook de mogelijkheden. Misschien denk je nu wel: “Ik heb nog niet veel bereikt om door de media opgepikt te worden”. En ik snap dit maar al te goed, want dit heb ik ook een tijd gedacht: Totdat ik besefte dat ik me alleen maar klein hield met deze gedachte. Ik geloof erin dat jij anderen kunt motiveren, inspireren en helpen door jouw verhaal te delen. En geloof me als ik zeg dat jij ook een verhaal hebt waarmee je ‘groots’ in de media kan verschijnen.

Inmiddels werk ik al meer dan 10 jaar voor online en offline media voor klanten als Grazia, Nike, SuperTrash, ELLE en Hunkemöller op het gebied van copywriting, content creatie, branding, social media management, influencer marketing en mediaproductie voor blogs, video’s en social media. Daarvoor mocht ik mijn eigen vrouwelijke rolmodellen zoals Isabel Marant en Doutzen Kroes interviewen en weet ik ook jou dé vragen te stellen die zorgen voor een verhaal dat anderen raakt. Als redacteur heb ik ook aan de andere kant gezeten en schreef ik een interviewreeks voor Viva, waardoor ik precies weet waar je door titels op geselecteerd wordt als je jouw idee pitcht. Daarnaast werkte ik als influencer samen met merken als Porsche en Zalando. Ik help je maar al te graag om deze jaren van expertise in te zetten voor jouw persoonlijke PR-strategie.

Fundering

PR inzetten voor meer naamsbekendheid en het claimen van je expertise begint bij een verhaal dat jouw missie en expertise weerspiegelt en tegelijkertijd van betekenis is voor anderen. We gaan daarom eerst jouw meaningful story helder krijgen, die ervoor zorgt dat je opvalt bij de media zodat jouw verhaal wordt opgepakt door relevante platformen en titels.

PR strategie

We gaan strategisch aan de slag met hoe je PR op andere platformen inzet voor meer naamsbekendheid en het claimen van je expertise. We gaan jouw zichtbaarheid vergroten voor meer bereik, we maken een lijst van media en events geschikt voor het delen van jouw verhaal, we creëren een mediakit die je samen met je pitch naar de media kunt sturen en je leert hoe je de media kunt benaderen, zodat je opvalt als het rolmodel binnen jouw branche.

Actie

We bepalen hoe je jouw meaningful story naar buiten toe uitdraagt en waarmee je volop zichtbaar kunt zijn in de media. Waar nodig nemen we de uitvoering voor jou uit handen met ons PR uitvoering pakket

Samenwerken

PR Strategie

 • Een online vragenlijst er voorbereiding
 • Een online 1 op 1 sessie via Zoom van 60 minuten waarin we de basis van jouw PR bepalen
 • Je hebt het doel waarvoor je PR wilt inzetten superscherp
 • Je hebt helder welke boodschap jij wilt verspreiden om aandacht te creëren voor jouw verhaal, hoe je jouw naamsbekendheid vergroot en hoe je een autoriteitspositie claimt bij de juiste doelgroep als het rolmodel binnen jouw branche
 • Je hebt een overzicht van invloedrijke platformen die jouw verhaal versterken
 • Je weet hoe je die invloedrijke platformen en female driven brands benadert met een pitch en hoe je een pakkende bio schrijft die jou onderscheidt van de rest
 • We sluiten het traject af met een online 1 op 1 sessie via Zoom van 60 minuten ​

PR Uitvoering

 • Mediakit met alle relevante informatie voor media, female driven brands of events waar jij spreekt.
 • Een maandelijkse call van 60 minuten om de planning, strategie en voortgang te bespreken
 • Wekelijks Whatsapp support voor al je vragen en feedback
 • Representatieve foto’s die jouw personal branding versterken en bruikbaar zijn voor in de media
 • Sterke bio en about tekst waarmee jij de aandacht trekt
 • Toegang tot mijn enorme netwerk bij print magazines en digitale platforms gericht op vrouwen
 • Benaderen van relevante media en female driven brands met op maat gemaakte pitches

Plan een strategiecall

Om er zeker van zijn dat het mijn aanbod iets voor je is bied ik je een gratis call aan waarin we bespreken waar je heen wil, ik jou alvast hands-on tips geef en antwoord geef op al je vragen.