Social Media Strategie
& Uitvoering

Ben jij klaar om je social media naar een hoger niveau te tillen? Wil je social media effectiever in zetten zodat je tijd en energie bespaart? Ben jij klaar om echt gezien te worden, een rolmodel te zijn voor anderen en een verschil te maken? En wil je samen werken met topfotografen om onderscheidende power content te maken en een movement te creëren met jouw verhaal?

Manevesto helpt vrouwelijke ondernemers met het ontwikkelen van een personal branding strategie via social media, PR in de media, samenwerkingen met merken en als spreker op events.

Wil jij….

"Zie jij de content die jij deelt via jouw eigen kanalen als jouw visitekaartje?"

Ik geloof dat de content die jij via jouw eigen platformen deelt is bedoeld om een waardevol gesprek op gang te brengen dat bemoedigt, zodat je een movement creëert. Het voegt waarde toe aan jouw publiek terwijl het jouw kennis, successen en expertise weerspiegelt en je persoonlijkheid naar voren laat komen, waarmee je een connectie creëert en. Met meer dan 10 jaar ervaring in de media als redacteur voor magazines mocht ik mijn eigen vrouwelijke rolmodellen zoals als Isabel Marant en Doutzen Kroes interviewen en weet ik jou dé vragen te stellen die zorgen voor een verhaal dat anderen raakt. Mijn Instagram account @evetomaszewski leverde mij de boekendeal op voor mijn boek Goaldigger Mindset, een feature in het prestigieuze magazine Harper’s Bazaar, inkomsten als influencer door samenwerkingen met merken als Porsche en spreken op events van Abn Amro. En niet te vergeten: mijn eerste klanten van Manevesto.

Fundering

Via jouw eigen kanalen heb je de volledige controle over wat je aan anderen van jezelf laat zien. Een heldere boodschap helpt jou om een bold messaging neer te zetten, omdat je precies weet wie je voor jouw verhaal enthousiast wilt maken en wat je daarmee wilt bereiken. We gaan daarom eerst jouw meaningful story helder krijgen, waarin de basis van jouw personal brand samen komt en jij al jouw uitingen op gaat baseren.

Content strategie

In jouw content strategie komt jouw personal brand tot uiting met content die tot echte verbinding leidt en bijdraagt aan het bereiken van jouw doelen en missie. Via jouw eigen kanalen verspreidt je de boodschap die jouw persoonlijkheid als rolmodel versterkt en waarmee jij jezelf krachtig kan positioneren. We bepalen welke kanalen, thema's, rubrieken en andere content uitingen we in de mediamix gooien om onderscheidend en vernieuwend te zijn, je doelen te bereiken en een movement te creëren.

Actie

We bepalen hoe je jouw meaningful story via krachtige content deelt met personal brand foto’s en teksten die spot on zijn. Waar nodig creëren we ook nieuwe content voor je met ons social media content creatie pakket.

Dit zijn de mogelijkheden voor jouw bedrijf

Social Media Strategie

 • Een online vragenlijst er voorbereiding
 • Een online 1-op-1 sessie waarin we de basis van jouw personal brand en jouw meaningful story bepalen
 • Je krijgt helder wat jouw boodschap is die jouw persoonlijkheid als rolmodel versterkt
 • Een live 1-op-1 sessie van 4 uur waarbij we jouw social media strategie uitwerken
 • We bepalen welke thema’s, social media kanalen, rubrieken, content, tone of voice en copy je gaat delen via jouw eigen kanalen
 • Je ontvangt een superoverzichtelijk framework voor jouw contentplanning in Trello
 • Je ontvangt een persoonlijk Manevesto book met jouw gameplan voor social media
 • We sluiten het traject af met een online 1 op 1 sessie via Zoom van 60 minuten ​

Social Media Content Creatie

 • Een maandelijkse call van 60 minuten om de contentplanning te bespreken
 • Wekelijks Whatsapp support voor al je vragen
 • Feedback en aanscherpingen op de door jou aangeleverde teksten
 • 8 uur aan fotografie met 36-40 bewerkte beelden

Plan een strategiecall

Om er zeker van zijn dat het mijn aanbod iets voor je is bied ik je een gratis call aan waarin we bespreken waar je heen wil, ik jou alvast hands-on tips geef en antwoord geef op al je vragen.