1-op-1 Magnify Your Strategy Sessie

een strategisch plan voor jouw merk

Tijdens de Magnify Your Strategy sessie maak je een strategisch plan voor jouw merk op het gebied van content en/of pr. Tijdens de sessie werk je een dagdeel 1-op-1 samen met Manevesto-founder Eve Tomaszewski aan je vraagstukken.

Merkpositionering
We werken aan jouw merkpositionering waarbij we o.a. je missie, visie, brand values en onderscheidend vermogen helder krijgen of aanscherpen. Vanuit daar bepalen we hoe je jouw positionering inzet om verbinding te maken met bijvoorbeeld jouw ideale klanten, de media en invloedrijke personen. Your brand is ready to magnify.
Jouw merkverhaal
We creëren jouw merkverhaal aan de hand van onze FEM-formule* en de inside ervaring van founder Eve. Zo creëren we een verhaal dat zorgt voor die instant verbinding waarnaar jij en je klanten op zoek zijn.
Contentstrategie

Samen bepalen (of tweaken) we de contentstrategie om jouw verhaal te communiceren. Zo komt je merk middels social media, blogs en andere vormen van content nog beter in verbinding met je vrouwelijke doelgroep.

PR-strategie

We bepalen geschikte PR-kanalen en hoe we die het beste kunnen bereiken, zodat jij een buzz creëert rondom jouw merk. Waardoor jij unieke kansen aantrekt en jouw community laat groeien met publicaties in de media, waardevolle campagnes en samenwerkingen met inspirerende influencers.

testimonials

Sorry, your ID is maybe not correct (If you did not place any ID that means auto-detect does not work.). And please make sure that your selected element is developed with Swiper.

1-op-1 Magnify your Strategy sessie

De 1-op-1 Magnify your Strategy sessie van een dagdeel (4 uur) vindt plaats op locatie in Amsterdam met founder Eve Tomaszewski. In deze sessie gaan wij aan de slag met het creëren van een strategie op basis van een helder doel.

  • Voorafgaand ontvang jij een vragenlijst ter voorbereiding van de sessie.
  • Een check-in call van 1 uur
  • 1 dagdeel (4 uur) live advies van founder Eve, op basis van 10+ jaar media-ervaring
  • Na twee weken doen we een check-out en bellen we 30 minuten.
€1049 eenmalig
faq
voor wie is het?

Je hebt of werkt voor een merk waarmee je jouw vrouwelijke doelgroep wil bereiken. Daarbij wil je een langdurige verbinding opbouwen die nodig is om een klant jouw product boven andermans product te laten verkiezen. Het kan zijn dat het inhuren van een content & PR-bureau momenteel een te grote investering is. Of dat jij of je team liever zelf betrokken wil blijven bij de strategie en uitwerking. Dan is de 1-op-1 Magnify your Strategy sessie voor jou. Het is ook mogelijk om de sessie te volgen in groepsverband.

Waar?

De 1-op-1 Magnify your Strategy sessie kan bij ons plaatsvinden op een locatie in Amsterdam. Wil je de sessie bij jou op kantoor houden? Laat het even weten. In het laatste geval zijn de reiskosten niet bij de prijs inbegrepen en worden deze nog in rekening gebracht.

Tijdsduur?
De 1-op-1 Magnify your Strategy sessie duurt een dagdeel van 4 uur. We kunnen zo goed de diepte in om tot een strategie met actieplan te komen. Hou er wel rekening mee dat er nog een aantal uren zitten in de uitwerking van de strategie en dat dit niet is meegenomen in dit aanbod. Wil je liever dat dit toch uit handen wordt genomen of heb je behoefte aan feedback? Dat is mogelijk. We bespreken graag de mogelijkheden.
Is één sessie genoeg?
Als je aan een specifiek doel of vraagstuk wil werken, dan heb je aan één sessie genoeg, maar als je het hele FEM-model wil doorlopen of ook de inhoud van de strategie wil uitwerken met bijvoorbeeld concrete ideeën voor content, raad ik meerdere sessies en feedbackrondes aan. Ik kan je hier persoonlijk over adviseren tijdens een connectie call.

vragen?

Plan hier je connectie call in om de mogelijkheden te bespreken en te kijken waarmee je het beste geholpen bent.