Manevesto is het 360° content- & PR-bureau dat merken helpt om écht te verbinden met hun vrouwelijke doelgroep.

About

Met onze aanpak helpen we merken die hun vrouwelijke doelgroep willen bereiken op een manier die verdergaat dan enkel het verkopen van hun producten.

We creëren awareness voor je merk door verhalen te vertellen rondom belangrijke thema’s in het leven van vrouwen. Door in te spelen op wat je doelgroep echt belangrijk vindt, bereik je die op een effectieve manier. Wij geloven dat dát de manier is om ervoor te zorgen dat je doelgroep trouw blijft en een langdurige verbinding met je aangaat die hen jouw merk boven anderen laat verkiezen.

Vanuit onze specialisatie, netwerk en 10+ jaar media-ervaring voor merken als SuperTrash, Hunkemöller, Grazia laten we niet alleen je merk opvallen bij je vrouwelijke doelgroep. Ook zorgen we ervoor dat ze zich verbonden voelen en dat jouw merk blijft groeien door continu on top of mind te blijven, op een relevante manier.

Eve Tomaszewski:

“Het is mijn levensmissie om het volledige potentieel van vrouwen te vervullen door middel van storytelling en de positie van de vrouw te verbeteren. Met Manevesto doen we dat voor dé impactmakers van deze wereld: merken als jij!

Het FEM-model

Op basis van 10+ jaar media-ervaring ontwikkelden we het FEM-model. Aan de hand van deze drie stappen zorgen we dat je merk opvalt bij je vrouwelijke doelgroep, ze zich verbonden voelen en jouw merk blijft groeien door continu on top of mind te blijven, op een relevante manier.

foundation

We gaan eerst terug naar de fundering van je merk: je merkpositionering en merkverhaal. Om vanuit daar relaties op te kunnen bouwen vanuit echte verbinding.

De meest succesvolle merken focussen zich niet enkel op de verkoop van hun producten, maar richten zich op waardevolle relaties met hun doelgroep op de lange termijn, vanuit echte verbinding.

 

Wij geloven dat je pas echt de verbinding kan maken met je vrouwelijke doelgroep wanneer je een geloofwaardige, relevante en onderscheidende positionering hebt. Daarbij hoort een merkverhaal dat jouw vrouwelijke community aanspreekt.

Emerge

Van foundation gaan we naar zichtbaarheid. Met een contentstrategie en contentcreatie, passend bij je vrouwelijke doelgroep. 

In een oververzadigde markt wordt het steeds moeilijker om aandacht te krijgen voor je merk. Daarom besteden we extra aandacht aan een sterke contentstrategie om jouw merk erboven uit te laten springen. Zo creëren we content die naadloos aansluit op jouw fundering en waarbij je inspeelt op belangrijke thema’s in het leven van vrouwen, passend bij hun verlangens, waarden en behoeften.

magnify

We creëren een ripple effect via exposure op externe kanalen, zodat je vrouwelijke community niet meer om je heen kan. 

Een sterk merk is blijvend zichtbaar, ook op externe kanalen. Door ons netwerk (onze superpower!) van media, influencers en andere interessante ambassadors voor jouw merk vergroten we jouw bereik in de vrouwelijke doelgroep.

Deze buzz zorgt ervoor dat je merk opvalt bij je vrouwelijke doelgroep, dat ze zich verbonden voelen en dat jouw merk blijft groeien door continu on top of mind te blijven, op een relevante manier. Magnify your exposure, magnify your impact!

What's in the name

Manevesto is afgeleid van het Engelse woord ‘manifesto’: een openbare verklaring van iets wat je wilt uitdragen. Manevesto helpt jou uit te dragen waar jij voor staat.

En het bevat de naam van de founder: Eve, die het kloppend hart vormt van onze agency en gedreven wordt door verhalen die vrouwen inspireren.

kernwaarden

Wij vertellen verhalen

Wij geloven in verhalen, omdat ze ons verbinden met anderen, nieuwe inzichten geven en een movement op gang brengen. De verhalen van vandaag hebben invloed op de wereld van morgen.

wij inspireren vrouwen

Manevesto is gebouwd op founder’s Eve belangrijkste waarde: female empowerment. Om vrouwen wereldwijd te inspireren en hun volledige potentieel te laten bereiken.

wij werken samen

In alles wat we doen staat verbinding en samenwerking voorop. Echte connecties zijn van onschatbare waarde voor ons. Samen kom je verder: ons netwerk ligt aan de basis van alles wat we doen.

meet the team

Eve Tomaszewski

Founder Manevesto

Als gediplomeerd redacteur en mediaproducent, ondernemer, spreker en Kosmos-auteur van Goaldigger Mindset heeft Eve 10+ jaar media-ervaring met content creatie, media & PR voor sterke merken als Grazia, ELLE, Cosmopolitan, Viva, Glamour, Nike, SuperTrash en Hunkemöller.

Haar grootste kracht? Het zien en herkennen hoe merken vanuit hun merkverhaal een waardevolle verbinding tot stand brengen met hun vrouwelijke doelgroep, en die middels content, PR en haar netwerk een podium te geven.

esra buke

Creative Content specialist

Verhalen, daar is Esra altijd naar op zoek. Want verhalen creëren een connectie tussen mensen en maken je wereld een stukje groter. 

In haar 10 jaar lange carrière creëerde ze artikelen, foto- en videoshoot concepten en campagnes. Op dit moment focust ze zich o.a. op het onderwerp diversiteit en inclusie voor meer gelijkheid op de werkvloer.

Ze werkte eerder voor merken als The Next Closet, TI SENTO – Milano en creëerde advertorials met o.a. Heineken, de Vegetarische Slager en Toshiba.

Victoire Klaassen

PR & Communicatie Manager

Voormalig agent bij Henneman Agency, het meest vooraanstaande acteurs agentschap van Nederland en sinds juli 2020 onderdeel van het team van Manevesto.

De afgelopen jaren bewoog zij zich in de sport scene en leverde in die hoedanigheid bijdragen aan media zoals Tête-à-tête, Amayzine, Men’s en Women’s Health. Dat doet ze ook met succes voor onze klanten. 

Babette Grunder

SEO Specialist

Babette Grunder helpt merken aan meer zichtbaarheid en omzet aan de hand van converterende online SEO-teksten. Ze is gespecialiseerd in storytelling en combineert dit op een unieke manier met een gedegen zoekwoordenonderzoek en uitgebreide blogplanning.

Daarmee ontdek je niet alleen wat het Google-zoekgedrag is van (potentiële) klanten, maar weet je ook met welke tone-of-voice jij de doelgroep aanspreekt.

samenwerken?

Plan hier je connectie call in om de mogelijkheden te bespreken en te kijken waarmee je het beste geholpen bent.