Met Manevesto haal je 10+ jaar media-ervaring in huis op het gebied van content & PR

We hebben alle expertise om met content de verbinding te vinden tussen jouw merk en jouw doelgroep. We bieden vanuit onze vrouwelijke kijk op content & PR een totaalpakket aan, vanaf de strategische basis tot uitvoering. Van contentstrategieën met always-on content tot inspirerende influencer campagnes en alles daartussenin. Laat onze ervaring voor jouw merk spreken, o.a. uit onze samenwerkingen met Karl Lagerfeld, Hunkemöller en SuperTrash en exclusieve mediatitels o.a. Grazia, Elle en Cosmopolitan.

We werken het liefst samen op de lange termijn, maar bieden onze expertise en netwerk ook op projectbasis aan en denken graag met je mee hoe we jou verder kunnen helpen. Je kan ons altijd even e-mailen.

Positionering & merkverhaal

In een oververzadigde markt wordt het steeds moeilijker om aandacht te krijgen voor je merk. Nu meer dan ooit geldt dat echte verbinding pas ontstaat met een geloofwaardige, relevante en onderscheidende positionering. Een positionering met een merkverhaal dat jouw vrouwelijke community echt aanspreekt. Daarom beginnen wij bij de fundering en kijken we vanuit onze ervaring naar de meerwaarde voor jouw doelgroep. Alleen zo gaat je merk onder vrouwen leven en blijf je on top of mind. Vanuit een sterke basis bouwen we met jouw content & PR aan een verbinding voor de lange termijn.

content creatie

40% van de vrouwen herkent zich niet in de vrouwen in reclames. Dat kan beter, vinden wij! De meest succesvolle merken focussen zich niet enkel op de verkoop van hun producten, maar richten zich met hun content op echte verbinding. Wij staan voor echte vrouwen, echte verhalen en echte verbinding. 

We vertalen jouw merkverhaal naar 360 graden-campagnes tot blogs. Van complete contentstrategieën tot een event voor jouw lancering. Van het laten groeien van je online community tot het uitbesteden van social media. Met onze persoonlijke aanpak spelen we in op de verlangens, waarden en behoeften van jouw doelgroep.

De content die hieruit voortkomt is relevant en draagt bij aan groei in alle fasen van de customer journey: van het verhogen van de brand awareness en voorkeur, tot het verhogen van sales op de lange termijn.

influencer marketing

93% van de marketeers heeft wel eens gebruikgemaakt van influencer marketing. 77% van de influencers die actief inkomsten genereren hieruit is vrouw. Voor merken die met influencers hun vrouwelijke doelgroep willen bereiken zijn er veel kansen en mogelijkheden, maar daarbij is een juiste aanpak key. In ons uitgebreid netwerk van mega tot micro influencers zoeken wij naar de juiste ambassadeurs passend bij jouw merk. We selecteren alleen authentieke influencers met kwalitatieve content om jouw merk onder de aandacht te brengen.

Portfolio

Media publiciteit

Een sterk merk is blijvend zichtbaar, ook op externe kanalen. Maar waar begin je in het snel veranderende medialandschap? Laat ons, met onze jarenlange redactie-ervaring en waardevol medianetwerk binnen de vrouwelijke doelgroep, je de weg leiden.

Op basis van jouw merkverhaal, doelgroep en positionering bepalen we een passende mediastrategie en verzorgen we de uitvoering. Met coverstory’s tot gevolg! Middels persberichten, pitches en events die jouw merk succesvol verbinden met mediakanalen.

Eerder verzorgden we al publicaties voor onze klanten in titels als Harper’s Bazaar, Volkskrant, &C, Vrouw, Algemeen Dagblad, Quote, nu.nl en coverstory’s van Grazia.

Personal branding

Door personal branding onderdeel te maken van jouw merk en het een gezicht te geven, voelt je doelgroep een persoonlijke verbinding met je merk en creëer je een band met je doelgroep. We brengen je personal brand tot leven door in te spelen op belangrijke thema’s in het leven van vrouwen.

We adviseren hoe je jezelf zo kunt laten zien dat je daarin precies de goede snaar raakt. Vanuit onze visie zorgen we ervoor dat jouw personal brand draait om verbinding met de vrouwelijke doelgroep en helpen jou die kracht te gebruiken om brand awareness te creëren.

testimonials

contact