Mediapublicaties

Een sterk merk is blijvend zichtbaar, ook op externe kanalen. Maar waar begin je in het snel veranderende medialandschap? Laat ons, met onze jarenlange redactie-ervaring en waardevolle medianetwerk binnen de vrouwelijke doelgroep, je de weg leiden. 

We zorgen dat jouw merk tot in de media reikt via ons grote netwerk en sterke mediarelaties bij vrouwelijke titels. Met coverstory’s tot gevolg!

Eerder verzorgden we publicaties voor onze klanten in titels als Harper’s Bazaar, Volkskrant, &C, Vrouw, Algemeen Dagblad, Quote. nu.nl en coverstory’s van Grazia.

publicatie overzicht

Margriet

Nadieh Cuijten verzorgt als columniste & auteur voor margriet.nl diverse artikelen vanuit haar expertise als hondengedragsdeskundige.

linda

Hondengedragsdeskundige Nadieh Cuijten ziet dat baasjes en hun honden elkaar vaak niet goed begrijpen en helpt hen daarbij. Aan LINDA.nl vertelt ze haar verhaal.

NSMBL

Een vermelding van Steffy Roos du Maine in een lijstje met 5 Nederlandse vrouwen die voor hun 40ste miljonair zijn, tussen Doutzen Kroes en Nikkie Plessen.

Quote

Een interview met Steffy Roos du Maine in de rubriek ‘Mijn eerste miljoen’ van het magazine Quote over het verdienen van haar eerste miljoen, de weg naar spiritualiteit en hoe die twee goed samengaan.

Harper’s Bazaar

Harper’s Bazaar interviewde Steffy Roos du Maine over haar boek en wat spiritualiteit haar heeft gebracht.

grazia

Naar aanleiding van haar boek Mindful & Miljonair schopte Steffy Roos du Maine het met haar interview over haar spirituele mindset tot een coverstory.

Workjuice

Door Workjuice werd Steffy Roos du Maine geïnterviewd over haar zakelijke reis van toen tot nu en hoe de spirituele tools die ze in haar boek Mindful & Miljonair deelt haar hebben geholpen om miljonair te worden.

Girls who

Het boek Mindful & Miljonair van Steffy Roos du Maine getipt als motiverend boek over succes en carrière.

Cosmo

Cosmopolitan tipt het kaartendeck van Steffy Roos du Maine als het beste kerstcadeau voor astrologie fans.

New Female Leaders

Steffy Roos du Maine is samen met Christine Beijnen te gast in de podcast van New Female Leaders om te praten over het manifesteren van je droomjaar.

Hoeveel ben ik Waard

Rolien Magendans van de Hoeveel ben ik Waard-podcast interviewt Steffy Roos du Maine over haar boek en de rol van spiritualiteit in haar zakelijke leven.

Groeivoer-podcast

Gerhard ter Velde gaat in de podcast Groeivoer voor Ondernemers met Steffy Roos du Maine in gesprek over spiritualiteit en ondernemen.

nu.nl

Remote-expert Alex Malone deelt met Nu.nl haar favoriete boek Helweek met een link naar het event dat ze organiseert.

bedrock

Alex Malone deelt hoe ze met remote werken vrijheid voor zichzelf creëerde.

ad.nl

Voor AD werd Alex Malone geïnterviewd naar aanleiding van het Helweek-event.

vrouw

Voor het magazine Vrouw deed een redacteur mee aan de Helweek van Alex Malone en schreef er een artikel over met haar ervaringen.

Intermediair

Voor het carrièreplatform Intermediair deed een redacteur mee aan de Helweek van Alex Malone en schreef er een artikel over met zijn ervaringen.

workjuice

Alex Malone in de podcast van Workjuice over de Helweek, remote werken en je werkdag optimaliseren.

Marketing Tribune

In een artikel voor Marketing Tribune gaat Alex Malone in op zes ontwikkelingen die van invloed zijn op de toekomst van werken.

Minder Werken-podcast

In de Minder Werken-podcast deelt Alex Malone wat ervoor nodig is om het ‘nieuwe werken’ te laten slagen.

Volkskrant

Een vermelding van het event Helweek from Home in het Volkskrant-artikel: Ook geen zin meer in je werk? Misschien heb je een bore-out

Met z’n allen de podcast

Alex Malone vertelt in de Met z’n allen-podcast van Gwen Poorten meer over haar missie: de wereld van werken veranderen en Helweek.

Marie claire

Robin Hoogeveen van het rental platform Iconic Wardrobe deelt hoe je jouw kledingkast kan verduurzamen.

samenwerken?

Plan hier je connectie call in om de mogelijkheden te bespreken en te kijken waarmee je het beste geholpen bent.