1:1 Borrow my Brain call

pak jouw blokkades rondom content en/of PR aan

De 1:1 Borrow my Brain call is er om op een laagdrempelige manier jouw vraagstukken voor te leggen en met Manevesto-founder Eve Tomaszewski te brainstormen. We pakken jouw blokkades rondom content en/of PR aan en tillen jouw merk naar een hoger niveau.

Jouw merk wil het grootser. Meer naamsbekendheid, meer vrouwen bereiken, meer buzz, meer invloed, meer kansen. Je bubbel vergroten, een ripple effect creëren, on top of mind zijn en blijven bij je groeiende vrouwelijke community.

Door mijn ervaring weet ik het effect van goede PR en content op jouw merk. Ik deel maar al te graag met jou al mijn tips die ik in 10+ jaar heb opgedaan bij de grootste merken en medianamen van Nederland zoals ABN AMRO, Grazia, Nike, SuperTrash, Hunkemöller, Volkskrant en meer.

Hierover kan Eve adviseren en meedenken:

Jouw
merkverhaal

Ik help jou vanuit een formule met de elementen die je helpt om op een strategische manier een merkverhaal te creëren waar jouw klanten als een magneet op afkomen.

Content
creatie

Ik help je met jouw tone of voice, invalshoeken voor content op je blogs en social media kanalen waardoor jij je als expert on top of mind blijft bij jouw community.

PR
mogelijkheden

Ik help jou te bepalen wat jouw onderscheidend vermogen is en hoe je dat kan inzetten om PR-kansen aan te trekken en samenwerkingen aan te gaan.

Personal
branding

Samen kijken we hoe we jouw personal branding onderdeel kunnen maken van jouw merk op een manier die verbinding en vertrouwen oproept bij je ideale klant.

media
exposure

Ik help jou met hoe je in de media komt. We bepalen de voor jou geschikte platformen, de elementen van een media pitch en het geheim van een goed interview.

Andere dingen waarover ik kan delen vanuit mijn eigen ervaringen en expertise zijn het schrijven en PR’en van een boek en jouw podium pakken als spreker. Merk je dat jouw behoefte ergens anders ligt, plan een gesprek in.

Bio van eve

testimonials

Sorry, your ID is maybe not correct (If you did not place any ID that means auto-detect does not work.). And please make sure that your selected element is developed with Swiper.

1:1 Borrow my Brain call

De 1:1 Borrow my Brain call is er om op een laagdrempelige manier jouw vraagstukken voor te leggen en met Manevesto-founder Eve Tomaszewski te brainstormen. We pakken jouw blokkades rondom content en/of PR aan en tillen jouw merk naar een hoger niveau.

  • Jouw vraagstuk op het gebied van content & PR beantwoord
  • Advies op basis van 10+ jaar media-ervaring
  • Output: opdrachten en concrete acties voor meer zichtbaarheid zodat jij gelijk aan de slag kan met jouw level-up!
  • Na twee weken doen we een check-in en bellen we 30 minuten
€449 eenmalig
faq
Waar/wanneer?
Je kunt hier direct via Calendly een spot claimen in de agenda van Eve. Je ontvangt voor de call een vragenlijst, zodat we goed kunnen focussen. De 1-op-1 PR-calls vinden online plaats via Zoom. Je ontvangt een factuur na het inplannen van je call.
Tijdsduur?

In totaal hebben wij 2 uur contact verdeeld over 2 sessies.

– De 1-op-1 PR-call duurt 1,5 uur waarbij we je vraag uitgebreid behandelen en hier meteen een concreet actieplan voor uitdenken, zodat jij weet welke stappen jij moet zetten.

– Na twee weken hebben wij een incheckmoment van 30 minuten waarin we kijken naar het effect en naar de zaken die wij eventueel samen kunnen optimaliseren.

Investering?

Heb je nog een andere vraag?

Plan hier je connectie call in om de mogelijkheden te bespreken en te kijken waarmee je het beste geholpen bent.